Act great, use your talents

Unieke begeleiding voor sporters

Bij august360 in Zedelgem, nabij Brugge, verzorgen wij unieke begeleiding zodat sporters en coaches het beste uit zichzelf en hun team kunnen halen. Met behulp van onze begeleiding leren atleten waar hun unieke talenten liggen en wat hen motiveert, om zo het beste uit zichzelf te halen.


Bekijk video en maak kennis met august360


UITNODIGING TALENTENPASPOORT

Onze begeleiding draagt bij aan de totaalontwikkeling van sporters

De begeleiding van august360 helpt atleten en coaches om inzicht te krijgen in hun emotionele en rationele talenten door samen te werken met een sportpsycholoog. Wij geloven dat veel atleten en coaches onvoldoende aandacht besteden aan emotionele drijfveren en rationele competenties wanneer zij het beste uit zichzelf proberen te halen. Het is onmogelijk om de beste fysieke prestatie te leveren zonder aandacht te besteden aan emotionele en rationele ontwikkeling. Emoties en motivaties zijn de stuwende kracht van fysieke prestaties en daarom helpen wij met onze begeleiding de totaalontwikkeling van sporters te bevorderen. Wij nodigen atleten, coaches, sportouders en federaties uit om hun aanpak te verrijken met onze begeleiding door middel van één van onze pakketten.


VOORBEELD TALENTENPASPOORT


Ons Sport Talentenpaspoort biedt unieke begeleiding aan atleten

Als onderdeel van onze begeleiding geven wij sporters een persoonlijk Sport Talentenpaspoort. Dit talentenpaspoort stellen wij samen aan de hand van een uitgebreide test die je invult. In het talentenpaspoort vind je jouw persoonlijke resultaten met uitleg. In je resultaten wordt uiteengezet wat jouw passies en drijfveren zijn, en hoe je scoort in vergelijking met andere atleten. Je vindt hier ook uitleg over hoe jouw passies en talenten tot uiting komen in je gedrag en waar jouw competenties liggen.

Haal het beste uit jezelf of je atleten met onze begeleiding

Plan jouw afspraak en ontdek hoe onze unieke begeleiding voor sporters en coaches jou kan helpen om je prestaties te verbeteren. Vraag jouw test aan en verbeter jouw zelfinzicht en totaalontwikkeling met behulp van onze unieke methode. Wil je als coach leren hoe je het beste uit je sporters haalt? Bekijk ook onze speciale opleidingen voor sportcoaches.

Scroll door voorbeeld!