August360

August360 werkt met een tool die steeds gebruikt wordt onder deskundige begeleiding.

Verbeterde totaalontwikkeling van atleten

De begeleiding van august360 helpt sporters, coaches, clubs, sportfederaties en sportouders door middel van een unieke sportfilosofie waarbij de totaalontwikkeling van atleten centraal staat. Met onze methode krijg je beter inzicht in jouw emotionele en rationele talenten; de twee stuwende krachten om te presteren die vaak verborgen blijven. Wij helpen deze talenten te ontdekken omdat sporters niets hebben aan hun fysieke krachten zonder te willen en te kunnen.


Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wij helpen de totaalontwikkeling van atleten te verbeteren

Ons motto “Act great, use your talents” verwijst naar de grootsheid die iedereen in zich draagt. Dit is grootsheid in de vorm van trouw blijven aan jezelf, authenticiteit en jezelf durven zijn. De “a” in ons logo verwijst naar “add august”; het toevoegen van wat eigenlijk de basis hoort te zijn. Onze begeleiding draagt bij aan de totaalontwikkeling van atleten door ze een beter zelfinzicht te geven. Door middel onze psychologische hulp investeren atleten slim en efficiënt in hun talenten en mogelijkheden om zo competenties en attitudes ontwikkelen waarmee ze het beste uit zichzelf halen. Met behulp van ons Sport Talentenpaspoort krijgen atleten meer inzicht in hun unieke talenten zodat ze hun training kunnen aanpassen op hun behoeften voor een betere totaalontwikkeling. Daarnaast bieden wij vanuit Zedelgem opleidingen voor coaches aan zodat zij hun team het beste kunnen begeleiden.

Maak jouw afspraak en ontdek jouw talenten

Vraag jouw test aan en ontdek hoe wij atleten kunnen helpen beter te presteren door met psychologische begeleiding bij te dragen aan hun totaalontwikkeling. Heb je vragen over onze aanpak of wil je meer weten over onze tools voor sportcoaches? Bel ons gerust via 0032 478 48 74 66 of stuur een e-mail naar info@august360.com.

Testimonials

Wat ík belangrijk vind als coach loopt duidelijk niet altijd parallel met wat mijn speler belangrijk vindt… via het Sport Talentenpaspoort kregen we bij elkaar zicht op enerzijds gemeenschappelijke drijfveren en anderzijds aspecten waar we sterk verschillen. Als coach ben ik er om het beste in mijn spelers naar boven te halen dus probeer ik hier rekening mee te houden… (Tennis coach)

In de kleedkamer voel ik me zelden op mijn gemak, ik hou me liever op de achtergrond… het is soms echt wel lastig om mijn plekje in de groep te vinden. Via het Sport Talentenpaspoort ontdekte ik dat ik mezelf mag zijn, we zijn allemaal uniek en de één is al luidruchtiger dan de andere… (Voetballer)

Ik wist eigenlijk wel dat ik graag een complimentje krijg en sterk gevoelig ben voor kritiek maar datgewaardeerd worden en erkenning krijgen voor mij zo’n belangrijke drijfveren zijn om gemotiveerd te blijven is wel verrassend! (Danseres)

Het Sport talentenpaspoort heeft er voor gezorgd dat ik mijn motivatie, keuzes en beweegredenen binnen en buiten m’n sport beter ben leren begrijpen.
Het heeft me persoonlijk nieuwe inzichten gegeven maar ook de professionals rondom mij begrijpen mij nu beter waardoor de coaching veel vlotter verloopt! (top jockey)

“Voor mij als coach is het heel handig, bijna essentieel, om met deze tool snel en betrouwbaar zicht te krijgen op belangrijke aspecten van de persoonlijkheid van mijn spelers!” (Basketbal coach)

“Onze zoon kwam bij de sportpsycholoog terecht die via het Sport Talentenpaspoort aanknopingspunten vond om zijn gekraakte vertrouwen terug te herstellen.
De topsportwereld blijft een harde wereld en onder het mom van een professionele aanpak vergeten trainers en clubs soms dat ze met kinderen werken…  Als ouder is het soms moeilijk in te schatten wat je precies moet doen als je ziet dat je kind iets heel graag wil maar tegelijk niet juist aangepakt wordt.
Er ligt voor veel clubs nog heel wat werk op de plank en hopelijk kan de visie van august360 en het Sport Talentenpaspoort een mooie aanzet zijn hiervoor!” (Sportouder)

Mensen worden beter als je hen toont hoe ze zijn”

— Anton Tsjechov