Ervaren psychologen voor atleten
Certificatietrainingen
Originele aanpak
Unieke begeleiding
Certificatietrainingen
Originele aanpak
Unieke begeleiding

Bij august360 word je door een psycholoog voor atleten geholpen om het beste uit jezelf en je prestaties te halen. Wij geloven dat het voor sporters essentieel is om zowel mentaal als fysiek sterk te zijn. Daarom bieden wij professionele psychologische hulp voor sporters aan.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Verbeter jouw totaalontwikkeling met hulp van onze psycholoog voor atleten

Onze begeleiding voor sporters helpt atleten het beste uit hun prestaties te halen. Door middel van begeleiding door een psycholoog helpen wij sporters hun unieke mentale talenten te vinden en zorgen voor een betere totaalontwikkeling. Wij helpen atleten om beter inzicht te krijgen in hun emotionele en rationele talenten. Deze talenten vormen de stuwende kracht voor hun fysieke prestaties en verdienen dus voldoende aandacht en expertise van onze psycholoog. Een beter zelfinzicht zorgt ervoor dat sporters slim en efficiënt kunnen investeren in hun mogelijkheden.

sporter-met-bidon

Onze psycholoog verzorgt begeleiding voor sporters en coaches

Naast psychologische hulp voor sporters verzorgen wij ook unieke begeleiding voor coaches en trainers. Help als trainer jouw team het beste uit zichzelf te halen met onze gecertificeerde opleiding voor sportcoaches. Onze opleidingen worden georganiseerd bij ons in Zedelgem, nabij Brugge, of op aanvraag op een locatie naar keuze. Tijdens onze opleiding leer je van onze psycholoog hoe je de beste resultaten behaalt voor jouw atleten.

Boek een afspraak en leer wat onze hulp van een psycholoog kan doen voor sporters

Behaal jouw beste resultaten en leer wat jouw unieke talenten zijn met behulp van onze psycholoog voor atleten. Maak snel jouw afspraak voor psychologische hulp voor sporters. Heb je vragen over onze begeleiding of over onze opleidingen voor coaches? Stuur ons een e-mail naar info@august360.com of bereik ons telefonisch via 0032 478 48 74 66.