Psychologische hulp sporters
Certificatietrainingen
Originele aanpak
Unieke begeleiding
Certificatietrainingen
Originele aanpak
Unieke begeleiding

Onze psychologische hulp voor sporters

Bij august360 in Zedelgem, in de buurt van Brugge, geloven we dat psychologische hulp net zo essentieel is voor sporters als fysieke training. Wanneer coaches de prestaties van hun atleten proberen te verbeteren, wordt er te weinig aandacht besteed aan de emotionele en rationele talenten van sporters. Beter inzicht in deze talenten is essentieel om de beste prestaties te leveren.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Hoe psychologische hulp sporters beter helpt te presteren

Onze psychologische begeleiding helpt atleten en coaches het beste uit zichzelf te halen. Door middel van begeleiding van een ervaren sportpsycholoog helpen wij atleten hun unieke talenten te herkennen. Het is belangrijk dat atleten niet alleen op fysiek gebied maar ook op een mentaal vlak de juiste begeleiding ontvangen. Door middel van ons Sport Talentenpaspoort krijgen sporters inzichten in hun unieke talenten en passies, waardoor zij passende psychologische hulp kunnen ontvangen. Daarnaast kunnen zij hiermee een coach of team vinden die past bij hun unieke emotionele talenten en behoeften, en competenties ontwikkelen waarmee ze het beste uit zichzelf halen.

sporter-met-bidon

Vind de hulp die bij jou past

Maak een afspraak, ontvang psychologische hulp en ontdek hoe jij scoort in vergelijking met andere sporters. Heb je vragen over onze begeleiding of wil je meer weten over hoe onze methode bijdraagt aan de totaalontwikkeling van sporters? Bereik ons telefonisch via 0032 478 48 74 66 of stuur een e-mail naar info@august360.com.